De beste paalmutsen

Om ervoor te zorgen dat mijn zelfgemaakte muur en pilaren van de muur niet beschadigd raken door neerslag heb ik besloten om paalmutsen te gaan kopen. Deze betonnen producten zorgen ervoor dat wanneer er neerslag valt de vochtigheid daarvan niet het cementwerk van de pilaren betast. Als dit namelijk wel zou gebeuren kun je scheuren krijgen wat resulteert in een beschadigde muur en je deze dus binnen een aantal jaar opnieuw moet gaan restaureren. Dit kun je echter voorkomen met paalmutsen. 

 

Paalmutsen van Betongoed

Zelf maak ik altijd gebruik van de paalmutsen van Betongoed. Deze zijn gemaakt van hoge kwaliteit beton wat ervoor zorgt dat mijn pilaren langer zullen blijven staan zonder beschadiging(en). In deze paalmutsen zitten kleine gootjes. Die zorgen ervoor dat wanneer de neerslag valt en terechtkomt op de mutsen van beton (die schuin aflopend zijn) niet al het water laten lopen langs de muur waardoor alsnog het cementwerk lelijk wordt, maar juist in gootjes terecht komt waarmee het water van regen, hagel en/of sneeuw netjes wordt afgevoerd. Dit staat in lijn met de muurafdekkers die ook gootjes bezitten om het water netjes weg te laten lopen. 

Uitstekende bescherming van de pilaren

Dankzij deze paalmutsen van Betongoed worden mijn pilaren sindsdien perfect beschermt en heb ik ervoor gezorgd dat mijn cementwerk mooi intact blijft. Wil jij ook paalmutsen kopen? Kijk dan eens rond in het assortiment van Betongoed, een echte aanrader! Zij hebben vele verschillende formaten en afmetingen waardoor je vast en zeker de voor jou geschikte paalmuts bij hen tegenkomt. Tevens kun je uit drie kleuren kiezen: standaard grijs van beton, antraciet voor de wat luxere uitstraling of de echte topkwaliteit zwarte coat. Bezoek de webshop en maak gebruik van de lage prijzen zodat je goedkoper uit bent dan bij andere webshops en/of bouwmarkten. 

Geplaatst in Onderhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *