Hangmat standaard kopen om jouw hangmat in op te hangen

Soms leent een tuin zich er niet voor om een hangmat op te hangen. Er staan bijvoorbeeld geen bomen in of deze staan te ver uit elkaar. Je kunt een hangmat ook ophangen tussen twee palen van de veranda of tussen een paal en de muur. Maar wanneer deze er ook niet zijn in jouw tuin of niet op de goede afstand, dan kun je toch gebruik maken van zo’n lekkere relaxte hangmat met een hangmat standaard. 

Het grootste voordeel van een hangmat standaard

Het grootste voordeel van een hangmat standaard is dat je deze op iedere gewenste plek in je tuin kunt neerzetten. Wanneer je kiest voor een lichtgewicht model dan kun je zelfs eenvoudig met het zonnetje meebewegen door de standaard steeds een stukje op te schuiven. Voordat je overgaat tot het aanschaffen van een standaard is het wel verstandig dat je jezelf afvraagt; “past mijn hangmat wel in die standaard”? Er is namelijk een ruim aanbod standaarden op de markt. Wanneer je ook nog een nieuw hangmat moet kopen kun je deze dus op elkaar afstemmen. Hou ook de kwaliteit van je standaard in de gaten, want je wilt er natuurlijk langdurig plezier van hebben.

Verschillende modellen, maten en materialen

Een hangmat standaard is verkrijgbaar in veel verschillende modellen, maten en materialen. Naast dat je dus goed op moet letten welke hangmat in welke standaard hoort, dien je ook goed na te denken over het materiaal waarvan jouw favoriete standaard gemaakt moet zijn. Uiteraard is het mooi als de standaard bij je tuin interieur past, dat is natuurlijk het eerste punt waarop je let. Maar wanneer je de standaard ook steeds wilt verplaatsen, dan moet deze niet te zwaar zijn. Aluminium standaarden zijn dan ideaal voor jou. Krijgt de standaard een vaste plek in jouw tuin, dan is een houten standaard, gemaakt van bijvoorbeeld Lariks hout een mooie keus. Een houten standaard is wel weer moeilijker te demonteren en dus weg te zetten. Een aluminium standaard kun je dus ook eenvoudig opbergen wanneer je deze even niet gebruikt.

Hangmatstandaard universeel, lekker makkelijk!

De meest verkochte hangmat standaard is het universele model. Deze is namelijk verstelbaar en kan gebruikt worden voor large, XL en Gigant hangmatten. Het draagvermogen van zo’n universele standaard is 160 kilogram. In en uitklappen gaat eenvoudig waardoor deze niet snel in de weg staat. De voet van de standaard is 120 centimeter lang, waardoor deze erg stabiel is. De poedercoating geeft bescherming tegen vocht. Echter voor langdurig plezier is het verstandig om de hangmat standaard tegen de tijd dat het winter wordt te demonteren en droog weg te zetten.

Welke standaard kies jij?

Ga jij voor zo’n eenvoudige en functionele universele standaard? Of wil je toch liever een romantisch lariks houten standaard? Lariks hout wordt ook gebruikt bij de bouw van boten en is daarom vochtbestendig. Hout vervormt wel wat waardoor het demonteren lastiger is dan bij een aluminium model.

Kijk op Maranon.nl voor meer informatie over de hangmat en de hangmat standaard.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *