Over

Hoi, mijn naam is Floortje en ben het liefst de hele dag in mijn tuin bezig. Wat begon als een hobby is nu uitgegroeid tot een ware passie waar ik niet meer zonder kan leven. Het viel mij op toen ik begon met mijn eigen tuin dat er lang niet altijd de nodige informatie beschikbaar is om een beginner in de tuin bij te staan. Ik ging dus zelf op onderzoek uit en heb door de jaren heen heel wat kennis mogen vergaren die ik graag wil delen met andere tuinliefhebbers.

Het begin gaat nooit makkelijk zijn

Het pad van een beginnende tuinhobbyist gaat in het begin zeker niet over rozen en kan wat advies zeker geen kwaad. Ik heb mij daarom ook gespecialiseerd in het inrichten van tuinen omdat de hele aanblik erdoor bepaald wordt en het genot dat je zult beleven zeker vergroot wordt door een tuin waar alles op de juiste plaats is gezet. Een flinke dosis geduld zal daarbij zeker wel vereist zijn en heb ik dat ook mogen ervaren in de beginjaren van mijn hobby. Ik heb wel het geluk altijd te kunnen rekenen op de steun van mijn lieve echtgenoot en zijn we ook vaker samen in de tuin bezig.

Wees leergierig

De kennis die ik opgedaan hebt is zeker niet altijd makkelijk te vinden geweest. Niet een ieder staat er namelijk open voor om zijn of haar kennis met anderen te delen en heb ik daarom ook zelf in mijn tuin flink zitten experimenteren. Ik hoef daarbij zeker niet te zeggen dat het met vallen en opstaan gebeurde.

Het heeft zeker wel zijn vruchten afgeworpen

Al mijn geduld heeft wel de nodige resultaten opgeleverd en zorg ik er wel voor om steeds nieuwe mogelijkheden te bekijken. Ik hou er ook van om altijd bij anderen rond te kijken en zo ook met andere planten en tuin ideeën in aanraking te komen. Ik deel daarom ook al mijn ervaringen via mijn website en zijn de blogs die er te vinden zijn het resultaat van al mijn tuinervaringen. In mijn blogs probeer ik alles vanuit een praktische kant te belichten en zullen jullie zeker wel de adviezen die ik erin verwerk goed kunnen gebruiken.