Het toepassen van betonnen opsluitbanden

Opsluitbanden zijn bedoeld om, zoals de naam al doet vermoeden, bepaalde zaken op te sluiten. Hierbij kunt u denken aan bestrating. Wanneer er geen opsluitbanden naast een oprit, op een trottoir of langs een klinkerweg liggen gaat de bestrating op den duur zwerven. Dit kan gebeuren onder invloed van neerslag en doordat er veelvuldig overheen gereden wordt. Door de druk gaat bestrating verschuiven waardoor er kieren en gaten ontstaan. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van opsluitbanden is dit nagenoeg onmogelijk en blijft de bestrating keurig op zijn plek liggen. Opsluitbanden worden ook wel betonbanden genoemd. Het materiaal is bestand tegen alle weersinvloeden en gaat niet scheuren, barsten of krimpen. Het heeft daardoor een zeer lange levensduur en is bovendien zeer duurzaam.

Opsluitbanden online kopen

Opsluitbanden kunt u bij vele bedrijven kopen. Maar wanneer u gaat voor goede en zeer betaalbare kwaliteit opsluitbanden moet u beslist eens een kijkje nemen op de site van Betongoed. Zoals de naam al weergeeft zijn ze gespecialiseerd in de verkoop van diverse betonproducten waaronder opsluitbanden. De banden zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en antraciet waardoor ze altijd mooi aansluiten bij bestrating. Ook kunt u kiezen voor verschillende hoogte – en breedtematen. De opsluitbanden hebben standaard een lengte van 100 centimeter. Ze zijn vervaardigd uit het allerbeste prefab beton waardoor ze een extreem lange levensduur hebben. Tegen een geringe meerprijs worden de scherp geprijsde opsluitbanden geleverd op iedere locatie in Nederland en België. Zelf ophalen in Lunteren, waar Betongoed is gevestigd, kan ook na het maken van een telefonische afspraak.

Opsluitbanden verwerken

Opsluitbanden kunt u laten leggen door een expert maar is ook heel goed zelf te doen. Hiervoor graaf je een geul van één meter breed. Zorg ervoor dat de geul diep genoeg is zodat het evenredig komt te liggen met het aansluitende straatwerk. Ook ligt de band, wanneer het diep in de grond ligt, zeer stevig op zijn plek. De opsluitbanden zijn nagenoeg naadloos tegen elkaar aan te plaatsen. Mochten er toch nog wat naden of kieren zichtbaar zijn vul dit dan op met zand. Tril het na het leggen even goed aan en de opsluitbanden kunnen geen kant meer op. Wilt u nog meer tips over het plaatsen van opsluitbanden? De experts van Betongoed beantwoorden al uw vragen.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *